Slide background

Onze Seizoensmenu – Menu de saison

 

Tartaar van verse zalm en avocado

Tartare de saumon frais et avocado

Bisque van kreeft

Bisque d’homard

Gegrilde « Ribeye Black Angus » mibrasa / bearnaisesaus

« Ribeye Black Angus » grillée mibrasa / sauce béarnaise

of / ou

Tarbotfilet met garnalens / witte wijnsaus

Filet de turbotin avec crevettes / sauce vin blanc

Dessertkeuze

Desser au choix

Seizoensuggesties – Suggestions de saison

        Voorgerechten / entrées :

–      Rundscarpaccio met rucola en parmesan                                                        15

–     Quinoasalade met verse tonijn / au thon frais                                                14

–     Tartaar van verse zalm en avocado                                                                 15

Tartare de saumon frais et avocado                                                               

Hoofdgerechten / plats principaux :

–      Tongfilets / kreeftensaus / scampi                                                                   35

–      Tagliatelle scampi’s curry                                                                                  23

–      Gebakken kalfszwezeriken met witlof, graanmosterdsaus                            36

–      Paling in de room / anguilles à la crème                                                          32

–      Paling in ’t groen / anguilles au vert                                                                32

 

        Kindergerechten / suggestions enfants

–      Gebakken of gegrilde biefstuk, frietjes en salade                                            14

–      Steak grillé ou poêlé, frites et salade                                                               14

–      Lasagne home-made                                                                                          17

–      Gepaneerde tongreepjes / frieten / tartaar                                                     17,5

 

58 €