Slide background

Onze Seizoensmenu – Menu de saison

Tartaar van verse zalm en St.-jacobsvrucht

Tartare de saumon frais et coquille St.-jacques

Vissoep garni

Soupe de poisson

Gegrilde « Ribeye Simmental » mibrasa / choronsaus

« Ribeye Simmental » grillée mibrasa / sauce choron

of/ou

Kabeljauw / duglérésaus

Cabillaud / sauce dugléré

Dessertkeuze                                          57

Choix de dessert

Seizoensuggesties – Suggestions de saison

Asperges op Vlaamse wijze

Asperges mousseline en gerookte zalm

Asperges mousseline en grijze Zeebrugse Garnalen

Voorgerechten :

Rundscarpaccio met rucola en parmesan                                                  15

 Hoofdgerechten  :

Gegrilde zeebaars met mousseline                                                              29

Tongfilets / kreeftensaus / scampi                                                              3

Tagliatelle scampi’s curry                                                                              23

Gebakken kalfszwezeriken met witlof, graanmosterdsaus                      36

Paling in de room                                                                                             32

Paling in ’t groen                                                                                              32

 Kindergerechten

Gebakken of gegrilde biefstuk, frietjes en salade                                       14

Lasagne home-made                                                                                         17

Gepaneerde tongreepjes / frieten / tartaar                                                   17,5